Meinwater van start

Meinwater

cropped-2014-10-08-15.22.32.jpg

Op 1 januari 2015 ben ik gestart met Meinwater. Het opbouwen van een bedrijf is in het begin erg spannend, maar geeft ook veel voldoening. Ondertussen weten steeds meer mensen Meinwater te vinden. Voor onder andere de volgende onderwerpen kun je contact met me opnemen:

  • duurzaamheid/innovatie: hoe krijg ik mijn organisatie daar nu in mee?
  • de aanpak duurzaam GWW (implementatie in de organisatie, begeleiden van (pilot) projecten, opleiding)
  • samenwerkingsprocessen
  • procesmanagement/begeleiden van workshops
  • ontwikkelen en evalueren van beleid
  • projectmatig werken via de PMC methode
  • als je verbinding wil leggen met de waterschapssector (bijvoorbeeld als gemeente, drinkwaterbedrijf, omgevingsdienst of veiligheidsregio).

Ondertussen ben ik erg actief met het ondersteunen van waterschappen bij het toepassen van de Aanpak Duurzaam GWW. Ik zal jullie via deze weg informeren over mijn ervaringen en geef, waar mogelijk, tips, zodat je in je eigen organisatie zelf aan de slag kunt.

Geef een reactie